A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рубанівська громада
Херсонська область, Каховський район

Громадянам

Три способи декларування доходів – оберіть зручніший

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається громадянами до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації в один із таких способів, за його вибором:

14:01:43 14.05.2021

Фіктивна яловичина на мільйон

Нещодавно юристи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відстояли в суді позов на 1,4 млн гривень. А позивався до суду підприємець (далі – Позивач), який не погодився із застосуванням до нього податків та штрафів на зазначену суму.

13:56:46 14.05.2021

Відкрито рахунки для сплати боргів з місцевих податків Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Казначейство відкрило рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя виключно для зарахування платежів із сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації - до 20.02.2014 року (дати початку тимчасової окупації, визначеної Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»), платниками – резидентами, які мають об’єкти оподаткування з місцезнаходженням на тимчасово окупованій території України.

13:56:32 14.05.2021

Банк простив борг - подайте декларацію про доходи!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує про необхідність подання декларації про майновий стан і доходи у разі прощення банком боргу.

13:52:31 14.05.2021

Деклараційна компанія 2021

http://www.visnuk.com.ua/uk/news/100023264-deklaratsiyna-kampaniya-2021-za-nesvoyechasne-podannya-podatkovoyi-deklaratsiyi-pro-maynoviy-stan-i-dokhodi-peredbachena-vidpovidalnist

12:01:03 22.04.2021

Який алгоритм розрахунку податкової знижки в частині сум витрат на сплату страхових внесків, сплачених за договорами довгострокового страхування життя (недержавного пенсійного забезпечення)?

алгоритм розрахунку податкової знижки в частині сум витрат на сплату страхових внесків, сплачених за договорами довгострокового страхування життя (недержавного пенсійного забезпечення)?  

16:13:59 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь